Over Creator Meeting Support

Creator Meeting Support is een toeleverancier van meeting en registratie materialen voor professionele meeting organisatoren. Met innovatieve, slimme en creatieve producten en diensten, kunnen onze klanten de kwaliteit van hun meetings verbeteren. Door een pro-actieve, creatieve houding naar onze klanten toe, waarbij de specifieke behoeften van elke meeting voorop staan, bieden wij producten die daar het beste op aansluiten. 

Creator Meeting Support is ontstaan uit Creator International, dat sinds 1987 wereldwijd vele duizenden meetings heeft beleverd met een grote diversiteit aan materialen. Het aanbod van standaard- en maatwerkproducten wordt continu verbeterd en ge-update met de nieuwste trends, materialen en technieken.

Corporate Social Responsability
Milieu: De impact op het milieu wordt door Creator Meeting Support op 2 manieren zoveel mogelijk gereduceerd. Bij het uitvoeren van onze eigen activiteiten en bij het uitwerken van diverse producten samen met onze klanten en leveranciers, wordt de ecologisch voetafdruk zo veel mogelijk verkleind. 

Sociaal: Creator Meeting Support wil met én door haar activiteiten een sociaal maatschappelijke bijdrage leveren. Per jaar wordt 1 nationaal en 1 internationaal goed doel gesponsord. Gedurende het jaar worden aanvragen van goede doelen individueel beoordeeld.

Mensen: Alleen een goede combinatie van mensen kan Creator Meeting Support haar klanten de innovatieve en slimme producten en diensten blijven aanbieden. Daarbij investeren we in onze mensen om hun talenten en vaardigheden steeds verder te ontwikkelen.