Designs

Creator Meeting Support heeft badges beschikbaar in verschillende maten, soorten materiaal en stijlen opmaak. Elke badge uit ons assortiment kunt u zelf eenvoudig bedrukken met onze online templates (www.creatormeetingsupport.com/downloads).  In plaats van de ‘Do It Yourself (DIY)’ optie biedt Creator Meeting Support ook de mogelijkheid om alle badges te laten opmaken, te drukken en eventueel te assembleren in de door u gekozen organizer.

Zoals u van ons gewend bent kunt u al uw badges compleet naar eigen design laten drukken. Door uw artwork aan te leveren en uw deelnemerslijst, gaan wij aan de slag met uw instructies om uw perfecte badge op te maken. Om uw taak eenvoudiger te maken en om de levertijden te verlagen, hebben wij voor onze soorten badges een 5 stappen plan ontwikkeld. Door middel van dit stappenplan kunnen wij u sneller helpen. Bovendien bieden wij in dit stappenplan leuke designs aan, kiest u één van de opgestelde designs? Dan kunnen wij u binnen 3 uur voorzien van een volledige drukproef!

Lees meer over het stappenplan van de door u uitgekozen badge in de onderstaande categorieën.

Butterflybadges
Onze butterflybadges zijn dubbelzijdige papieren badges, een ideale oplossing voor een klassieke badge bij ééndaags of tweedaags gebruik. Deze badge is een klassieker in de zakelijke evenementenbranche, bovendien is de butterflybadge makkelijk te recyclen.
In slechts 5 stappen helpen wij u bij het kiezen van uw favoriete butterflybadge, uw favoriete design en de aflevering van uw badge.

Download hier uw spreadsheet voor het 5 stappenplan van de butterflybadges

Meeting Green Recycletip: Laat bij de uitgang van uw evenement een extra box plaatsen om de butterflybadges in te nemen, de badges kunnen gescheiden worden bij het papieren afval.

Textielbadges
Onze textielbadges zijn zelfklevende naambadges van textielacetaat, een ideale oplossing voor kleinere evenementen. Een voordelig, bezoekersvriendelijk en milieuvriendelijk alternatief ter vervanging van plastic badges.
In slechts 5 stappen helpen wij u bij het kiezen van uw favoriete textielbadge, uw favoriete design en de aflevering van uw badge.

Download hier uw spreadsheet voor het 5 stappenplan van de textielbadges

Meeting Green Recycle Tip: Laat bij de uitgang van uw evenement een extra box plaatsen om de textielbadges in te nemen, de badges kunnen gescheiden worden bij het textiel in een milieucentrale.

Badgehouders
Badgehouders zijn stevige badges die duurzaam zijn in gebruik, een kwalitatief goede badge met een professionele uitstraling. Deze badge is goed te gebruiken voor organisaties die meerdere evenementen geven in een jaar of eventplanners die hun badges willen hergebruiken.
In slechts 5 stappen helpen wij u bij het kiezen van uw favoriete badgehouder, uw favoriete design en de aflevering van uw badge.

Download hier uw spreadsheet voor het 5 stappenplan van de badgehouders

Meeting Green Recycle Tip: Laat bij de uitgang van uw evenement een extra box plaatsen om de badgehouders terug in te nemen. U kunt het papier scheiden bij het afval, de badge zelf kunt u eenvoudig gebruiken bij uw volgende meetings.

Congresbadges
De congresbadge is een professioneel uitstralende staffbadge die erg populair is bij medische congressen of farmaceutische evenementen. Deze badge is goed te gebruiken voor organisaties die meerdere evenementen geven in een jaar of eventplanners die hun badges willen hergebruiken.
In slechts 5 stappen helpen wij u bij het kiezen van uw favoriete congres, uw favoriete design en de aflevering van uw badge.

Download hier uw spreadsheet voor het 5 stappenplan van de congresbadges

Meeting Green Recycle Tip: Laat bij de uitgang van uw evenement een extra box plaatsen om de congresbadges terug in te nemen. U kunt het papier scheiden bij het afval, de badge zelf kunt u eenvoudig gebruiken bij uw volgende meetings.